Yksinkertainen on kaunista – kaksinkertainen pehmeää

Olen jo jonkin aikaa pohtinut saitin designin ja käyttöliittymän yksinkertaistamista. Kun WordPressista oli tullut uusi versio, oli myös teeman vaihtamiseen ryhtyminen helppoa. Taivastelin monen eri teeman välillä kunnes silmään osui tämä nykyinen.

Teema ei voi olla huono, jos sen nimi on Lovecraft.

Vuoristokuva ei ole kovin lähellä omasta ikkunastani avautuvaa näkymää. Myöskään päänavigaation sivut eivät enää oikein vastaa saitin olemassaolon tarkoitusta, sillä wingtsunista on nykyään olemassa oma TurkuWT.fi-saittinsa.

Moni asia tuntuu toimivan nyt paremmin kuin aikaisemmin. Mutta edelleen .htaccess aiheuttaa harmaita hiuksia www- ja ei-www-muotoisen urlin kanssa puhumattakaan trailing slashista.

Aion käydä myös tarkemmin läpi tageja ja miettiä niiden tarpeellisuuksia. Vaikka joku jossain wordpress-avaruudessa voisikin teoriassa löytää postauksen tagin perusteella, on sillä kuitenkin duplikaattisisältöongelmia SEO-mielessä. Plus että liian monimutkainen tagipilvi on yksinkertaisesti ruma. Myös kategorioita pitää miettiä vähän tarkemmin. Itseasiassa olin siinä uskossa, että olin yksinkertaistanut kategoriarakennetta jo aiemmin.

Ja tuo otsikko. Se on vanha lampolalainen sanonta 🙂