Kolme supervuotta työkokemusta

Jos AMK:n harjoitteluaika lasketaan mukaan, niin se on nyt sitten kolme vuotta täynnä Super Analyticsilla. Olen oppinut ihan pirusti!

Aloitin tosiaan harjoittelijana, mutta jäin taloon siltä istumalta. Ilmeisesti musta oli heti alusta lähtien hyötyä. Matkan varrella olen päässyt tutustumaan todella erilaisiin yrityksiin ja henkilöihin, sekä osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin niin yleisössä kuin puhujan paikalla. Linkedin-kontaktien määrä on ainakin viisinkertaistunut.

Ei huonosti entiselle posteljoonille!

Uuden suunnan ottaminen ihan erilaisesta ympäristöstä on ehdottomasti kannattanut. Toisaalta olen saanut kaikista hanttihommista sellaista kokemusta ja näkemystä, mitä on päässyt hyödyntämään myös nykyisessä työssä.

Erityisesti haluaisin rohkaista kaikkia niitä, jotka harjoittelun tai muun järjestelyn avulla saavat jalkansa vastaavalla tavalla ovenrakoon.

Todistakaa itsellenne että teistä on siihen tilanteeseen ja teistä riittää kasvua vielä pidemmälle. Olkaa aktiivisia niissä tehtävissä mitä saatte ja käyttäkää hyväksi kaikki mahdollisuudet laajentaa verkostoa. Tuskin se Albert ”Ville” Virtanenkaan osasi tätä ihan näin nähdä, kun juoksin sen kiinni Lemminkäisenkadun käytävällä erään vierasluennon jälkeen.

Salut ja lisää kierroksia!