7Sheep korvaa Hubspotin, vai korvaako?

7Sheep mainostaa itseään kursailematta Hubspotin korvaavana edullisempana vaihtoehtona. Saamassani sähköpostissa mainostetaan hinnoittelun alkavan 30 eurosta kuukaudessa per käyttäjä, ja jokaisessa paketissa olevan rajattomasti käyttäjiä. Se on ihan fiksu idea, sillä Hubspot laskuttaa 40-80 euroa rajapyykin ylittävistä kontakteista peruspaketeilla.

Minä en tosin löytänyt lammassaitilta sitä kolmenkympin tuotetta, vaan edullisin yrittäjäpaketti (entrepreneur) on 49e/kk vuosilaskutuksella. Se sisältää 10 000 lähetettyä sähköpostia kun isommat tilit sisältävät oletuksella 100 000 sähköpostia. Husbpotin viestimäärä on aina kymmenkertainen kontakteihin verrattuna, mikä siis jokseenkin samoihin asiakasmääriin laskettuna tarkoittaisi Hubbarin puolella pro-pakettia ja 640 euron kuukausilaskutusta.

7Sheepin testikäyttö tyssäsi luottokorttiin

7Sheepiin saa tustua livedemolla, jonka läpikatsomisesta saa $5 lahjakortin Starbucksiin. En tiedä mitä se Suomessa tarkoittaa.

Yritin rekisteröidä ohjelmasta 30 päivän testiversiota, mutta en halua antaa luottokorttitietojani pelkän testin vuoksi. Palvelu saattaisi olla ihan hyvä, mutta nyt se jäi kokeilematta heikohkon asiakaskokemuksen vuoksi. Ominaisuuslista on kyllä vaikuttava.

Löysin kuitenkin netistä yhden rohkeamman blogaajan. Hiukan hämmästyttää, eikä heitä ole useampia. Mutta toisaalta jos myöskään palvelu ei taida olla kovin uusi. Sillä on vain 156 FB-tykkääjää. Palvelun takana on leedsiläis-wieniläinen Sarah Hayes ystävineen.